Kultur i at skabe et lækkert badeværelse?

Ens badeværelse består ikke kun af toilettet, vasken eller bruseren. Det er et rum som man opholder sig mere i end man lige tror og derfor er der også stor grund til at fokusere mere på designet og indretningen derude.

Det dejlige rum i huset

Ved at gøre det til et dejligt rum, får man virkelig lyst til at gøre noget ud af sig selv derude når man har været i bad og skal gøre sig klar til både hverdag og fest.

Hvor de føromtalte 3 elementer er nogle som er funktionelle og som ofte blot er hvide, så er der stor mulighed for at lege med designet når vi snakker om de såkaldte bademøbler.

Det er de møbler som typisk består af skabe og som omkranser vasken på forskellige måder. Nogle ønsker blot at have et par skabe nedenunder vasken med et stort langt spejl, mens andre gerne også vil have skabe ved siden af spejlet.

Andre har det mere minimalistisk omkring vasken og har til gengæld et gulv til loft skab ovre i hjørnet – det er typisk hos dem der har masser af plads på badeværelset. Endelig findes der dem som skal have integreret vaskemaskine og tørretumbler i rummet på en smart måde.

Hvis du har råd til en arkitekt

Disse bademøbler kan du selv søge rundt efter for at se om der er noget der passer til lige dit badeværelse eller også kan du få en arkitekt til at tegne en flot badeværelse til dig. Her kan arkitekten gå ind og vurdere hvilken type farve, materiale og type bademøbel som vil passe perfekt ind i rummet og som vil give den helt rigtige følelse i rummet.

Det er et spørgsmål om penge, men husk at det er et af de rum som kræver masser af omtanke for at skabe den bedste oplevelse.

Gør det selv

Hvis du godt kan lide at bruge tid på nettet og på at komme på gode ideer selv, kan kan du måske spare arkitekten og i stedet bruge penge på diverse boligmagasiner. Der er ofte tonsvis af inspiration og hvis du besøger en 7eleven butik, så har de nok de første 10 blade at vælge imellem.

Tag dig god tid. Klip billeder ud af bladene. Sæt dem på en opslagstavle. Kig på den mange gange og både når humøret er højt og når det er knap så godt. Et badeværelse der skal laves om vil altid være en stor økonomisk udskrivning, så du skal være helt sikker på at gøre det rigtige.