Hvad koster det at tabe sig?

Mange tror det koster en masse penge at tabe sig. Når man snakker slankekur og penge, tænker de fleste på at få et fedtsugning eller lignende. Faktisk er det hurtigt at tabe en masse af den overflødige fedt man slæber rundt på.

Det man skal gøre er at stoppe med at putte alle de forkerte ting i munden. Noget af det du skal gøre op med er alle de ting du har lært som barn (brød og andre kornprodukter skal droppes). Det du skal gøre er i princippet ret nemt, du skal skære en hel masse ting væk og koncentrere dig om at spise de rigtige ting. Det er billig mad og det slanker – altså alt det rigtige at spise.

Drop colaen, slikket og chipsene – det giver sig selv. Men du skal også huske at det ikke er det eneste der er usundt. Faktisk er mange af de ting du er vandt til også usunde. Det kan eksempelvis være dit rundstykke, franskbrødet og kartoflerne. Huskereglen er at droppe alle de hvide kunhydrater: ris, pasta, kartofler, ris og brød. Når de er væk vil du hurtigt blive mindre oppustet og din mave vil blive mere rolig, når den ikke skal nedbryde kornprodukter. Hvis man er mere seriøs omkring at tabe sig dropper man også alle mælkeprodukter, og hvis man virkelig vil af med sukkeret, dropper man også frugten.

Nu skal man så spise sundt og varieret, skru op for det magre kød: fisk, kylling, svinekød og oksekød. Det er nogle gode proteiner som er med til at holde dig mæt. Du skal ikke overspise det men spis almindelige portioner.

Flere grøntsager

Hvis du for alvor vil have en slank mave skal du skrue op for grøntsagerne, alle slags: broccoli, blomkål, spidskål, salat, radiser, ærter, tomater osv. de holder din forbrænding oppe gennem hele dagen. Gør du det ovenstående vil du hurtigt se forandringer på din krop og du kan tabe dig rigtig meget rigtig hurtigt. Alle de usunde ting er nu væk – efter nogle dage har man slet ikke lyst til cola eller brød længere. De ting er ude af dit liv, du er mere rolig og balanceret i forhold til mad og hele dit generelle velbefindende.

Hvis du går og er sulten mellem måltiderne er det fordi du ikke har spist nok grønt til sidste måltid, hvis du spiser salat, så spise mere kål, det giver en god ballast og holder fordøjelsen i gang. Alternativt kan du spise linser og bønner (ikke grønne bønner, men kidney bønner, røde bønner, soya bønner osv.) de holder dig mætte i lang tid og holder din forbrønding oppe over lang tid.