De 4 ting vi håber på at få lavet til sommer

Jeg ved ikke om du har det på samme måde som mig, men der er bare et eller andet ved vinteren og mørket der gør, at jeg ikke kan tage mig sammen til at lave lige så meget som om sommeren. Jeg har indkøbt en lyslampe og drikker en masse grøn the, men energien er der bare ikke på samme måde som når solen står højt på himlen og temperaturen er bare en smule højere.

Derfor er jeg nu i gang med at lave en to-do liste til når det hele bliver lidt lysere. Der er som minimum 4 ting jeg skal nå inden vi igen går mod mørkere tider.

Skuret skal bygges færdigt

Jeg har godt gang i et projekt hvor jeg udvider et eksisterende skur. Der er bygget små 18 m2 til og det skal primært bruges til opbevaring af brænde. Jeg synes selv at resultatet er blevet meget godt, men der mangler lige de sidste ting og dem gider jeg ikke lave før det bliver lidt varmere og jorden ikke længere er frossen.

Terrassen skal overdækkes

Jeg skal have sat en markise op og i den forbindelse har jeg været ude og undersøge hvad sådan en størrelse koster. Det gode ved vinteren er, at der er masser af tid til at sidde foran computeren og lave research, for man har ikke lyst til at gå ud i mørket og haven passer mere eller mindre sig selv.

Den markise jeg har forelsket mig i koster en mindre formue. Jeg håber dog på, at den vil kunne holde i minimum 15 år så det bliver en god investering alligevel. Om ikke andet, så er jeg sikker på at jeg vil nyde den når duggen falder på de mange sommeraftener.

Lave en port

Vi har en relativt stor grund og jeg kunne godt tænke mig, at indgangspartiet til grunden tog sig lidt bedre ud. Jeg har kigget på en låge i støbejern, men det kommer bare ikke rigtig til at passe til området. Nu er jeg derfor ude i noget med ædeltræ, men har endnu ikke fundet den helt rigtige model.

Uanset hvad så bliver det noget med at jeg skal mure nogle søjler i hver side af vejen og så på en eller anden måde få sat en eller to store låger op. Der skal nok lige tales med et par eksperter inden jeg kaster mig ud i det projekt, for det vil være rigtig ærgerligt hvis det ikke bliver pænt i første forsøg.