Sommeren står for døren

Så er det snart forår og derefter står sommeren for døren. Det er som det er hvert år, det er sommeren man går og venter på og med sommer kommer biniki, badevejr og sommerfester.

Jeg har igennem mange år haft den samme rutine hvert år at jeg bruger månederne fra jul til omkring juni til at tabe mig en 10-15 kilo ved at følge en bestemt kostplan, således jeg kan være slank til sommeren og de fester og rejser den medfører.

De sidste par år har jeg fulgt en slankekur som handler om at spise en kålsuppe og en kostplan som er meget speciel omkring de forskellige ting man spiser, rækkefølge og mængden.

Dette år er anderledes, jeg er ikke længere tændt på at skulle spise kålsuppe i lang tid men ville prøve noget nyt og har fundet en kostplan omkring den slankekur man kalder for slow carb kuren. Fokus i den nye kur er ikke at spise en bestemt ting, men derimod at spise fornuftigt og rigeligt af de rigtige ting.

Det handler ikke længere om at sulte, men om at spise fornuftigt og de rigtige ting. Det er en hel lettelse at man ikke længere skal gå sulten i seng,men kan spise til man er mæt. Det handler ikke længere om at spise mindre men spise de rigtige ting.